Paste făinoase cu carnaţi si caşcaval
PrinteazaPaste făinoase cu carnaţi si caşcaval
Ingrediente:
- 400 g paste (melcişori, scoici)
- 3 câmaţi
- 250 g caşcaval
- 3 ouă
- 200 g smântână
- sare
- piper
- 1 legătură mărar
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă cu sare, apoi le răstomi într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă.
Tai câmaţii bucăţele, dai 200 g caşcaval pe râzătoare, baţi ouăle cu smântână şi le amesteci pe acestea din urmă cu mărarul.
Intr-un vas uns cu ulei pui jumătate din paste şi din caşcaval şi câmaţii şi torni jumătate din compoziţia de smântână.
Pui apoi pastele rămase, compoziţia de smântână, presari caşcavalul ras rămas şi dai totul la cuptor pentru 25-30 de minute.
Paste făinoase cu cârnaţi si caşcaval
Poftă bună!
Incoming search terms:
- paste cu carnati si cascaval