Paste făinoase cu carnaţi si caşcaval

Printeaza

Paste făinoase cu carnaţi si caşcaval

Ingrediente:

  • 400 g paste (melcişori, scoici)
  • 3 câmaţi
  • 250 g caşcaval
  • 3 ouă
  • 200 g smântână
  • sare
  • piper
  • 1 legătură mărar

 

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apă cu sare, apoi le răstomi într-o strecurătoare, le treci sub un jet de apă rece şi le laşi să se scurgă.

Tai câmaţii bucăţele, dai 200 g caşcaval pe râzătoare, baţi ouăle cu smân­tână şi le amesteci pe acestea din urmă cu mărarul.

Intr-un vas uns cu ulei pui jumătate din paste şi din caşcaval şi câmaţii şi torni jumătate din compoziţia de smântână.

Pui apoi pastele rămase, compoziţia de smân­tână, presari caşcavalul ras rămas şi dai totul la cuptor pentru 25-30 de minute.

Paste făinoase cu cârnaţi si caşcaval

Poftă bună!

 

 

Incoming search terms:

  • paste cu carnati si cascaval

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.