Desert cu branza si coacaze din: oua, zahar, faina, praf de copt, coacaze rosii, branza, frisca, zahar vanilat, zahar pudra, gelatina si ciocolata. Ingrediente: 6 oua 6 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 400 g coacaze rosii Pentru crema: 200 g branza cremoasa 300 g frisca lichida 1 plic zahar vanilat 1 lingura […]
Desert cu coacaze si aroma de vanilie
PrinteazaDesert cu coacaze si aroma de vanilie din: cirese, faina, coacaze, zahar, oua, unt, praf de copt, lamaie, zahar pudra cu aroma de vanilie.
- 300 g cirese fara samburi
- 250 g faina
- 100 g coacaze
- 250g zahar
- 4 oua
- 250 g unt
- 1 plic praf de copt
- 1 lamaie
- 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie
Mod de preparare:
Freci untul moale si zaharul vanilat pana se albeste, pui coaja rasa de lamaie, praful de copt stins cu zeama de lamaie si faina in ploaie. Amesteci bine pana se transforma intr-un aluat uniform.
Torni aluatul intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina, iar deasupra asezi fructele scurse de zeama si tavalite prin faina. Introduci prajitura in cuptorul bine incalzit si coci aproximativ 35 de minute.
Dupa ce este gata prajitura si s-a racit complet, o tai patrate si presari pe deasupra zahar pudra.
Pofta buna!
poate iti place si:
Desert cu branza si coacaze
Pofta buna!