Desert cu coacaze si aroma de vanilie

Printeaza

Desert cu coacaze si aroma de vanilie din: cirese, faina, coacaze, zahar, oua, unt, praf de copt, lamaie, zahar pudra cu aroma de vanilie.

Ingrediente:Desert cu coacaze si aroma de vanilie

  • 300 g cirese fara samburi
  • 250 g faina
  • 100 g coacaze
  • 250g zahar
  • 4 oua
  • 250 g unt
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lamaie
  • 100 g zahar pudra cu aroma de vanilie

 

Mod de preparare:

Freci untul moale si zaharul vanilat pana se albeste, pui coaja rasa de lamaie, praful de copt stins cu zeama de lamaie si faina in ploaie. Amesteci bine pana se transforma intr-un aluat uniform.

Torni aluatul intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina, iar deasupra asezi fructele scurse de zeama si tavalite prin faina. Introduci prajitura in cuptorul bine incalzit si coci aproximativ 35 de minute.

Dupa ce este gata prajitura si s-a racit complet, o tai patrate si presari pe deasupra zahar pudra.

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Desert cu branza si coacaze

Desert cu branza si coacaze

Desert cu branza si coacaze din: oua, zahar, faina, praf de copt, coacaze rosii, branza, frisca, zahar vanilat, zahar pudra, gelatina si ciocolata. Ingrediente: 6 oua 6 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 400 g coacaze rosii Pentru crema: 200 g branza cremoasa 300 g frisca lichida 1 plic zahar vanilat 1 lingura […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.