Ardei cu branză si roşii
PrinteazaArdei cu branză si roşii din: ardei, branza de vaca, rosii, sare, ulei.Ingrediente:
- 2 şi 1/2 kg ardei
- 400 – 500 g brânză de vacă (sau de oaie, dar ţine cont de diferenţa de gust)
- 500 g roşii
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Ardei cu branză si roşii: Cureţi ardeii, îi speli şi îi tai bucăţi mai mici. Ii pui într-o cratiţă de tuci, cu ulei şi îi laşi să se înmoaie, dar din când în când mai amesteci să nu se lipească.
După ce s-au înmuiat bine, adaugi roşiile spălate şi tăiate bucăţele şi le laşi să se înăbuşe cu ardeii.
Către sfârşit adaugi brânza pe care ai fărâmat-o cu furculiţa şi mai laşi mâncarea vreo 10-15 minute pe foc. în final potriveşti de sare şi piper si e gata.
Poftă bună!