Ardei cu branză si roşii

Printeaza

Ardei cu branză si roşii din: ardei, branza de vaca, rosii, sare, ulei.Ingrediente: 

  • 2 şi 1/2 kg ardei
  • 400 – 500 g brânză de vacă (sau de oaie, dar ţine cont de diferenţa de gust)
  • 500 g roşii
  • sare
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Ardei cu branză si roşii: Cureţi ardeii, îi speli şi îi tai bucăţi mai mici. Ii pui într-o cratiţă de tuci, cu ulei şi îi laşi să se înmoaie, dar din când în când mai amesteci să nu se lipească.

După ce s-au înmuiat bine, adaugi roşiile spălate şi tăiate bucăţele şi le laşi să se înăbuşe cu ardeii.

Către sfârşit adaugi brânza pe care ai fărâmat-o cu furculiţa şi mai laşi mâncarea vreo 10-15 minute pe foc. în final potriveşti de sare şi piper si e gata.

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.