Prajitura cu branza si glazura de portocale

Printeaza

Prajitura cu branza si glazura de portocale din: oua, zahar, cacao, ulei, faina, coaja de lamaie, praf de copt, unt, branza de vaci, capsuni, budinca de vanilie, suc de portocale.

Ingrediente:Prajitura cu branza si glazura de portocale

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri ulei
  • 6 linguri făină
  • coajă rasă de la o lămâie
  • 1 linguriţă cu praf de copt

Ingrediente pentru cremă:

  • 1 pachet de unt 80% grăsime
  • 9 linguri zahăr
  • 500 g brânză de vaci
  • 200 g căpşuni tăiate mărunt

Ingrediente pentru glazură:

  • 2 plicuri budincă de vanilie
  • 5 linguri zahăr
  • 700 ml suc acidulat de portocale

Mod de preparare:

Amesteci untul cu 9 linguri zahăr cu 500 g brânză de vaci şi 200 g căpşuni tăiate mărunt. Baţi albuşurile, adaugi treptat zahărul, apoi gălbenuşurile frecate cu ulei şi coaja de lămâie. Incorporezi făina cu praful de copt şi cacao.

Introduci în cuptor la temperatura de 180 C timp de 20-25 de minute. Praful de budincă şi zahărul le amesteci cu 150 ml suc acidulat de portocale, iar restul de suc îl pui la fiert.

Când începe să fiarbă, adaugi praful de budincă şi amesteci repede, pentru că se îngroaşă.

Pe blatul rece pui crema, apoi budinca, când este călduţă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.