Ardei iuti in otet din vin alb

Printeaza

Ardei iuti in otet din vin alb din: ardei iute, apa, otet din vin alb, sare grunjoasa, zahar, piper boabe, frunze de dafin.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Speli borcanele şi le sterilizezi. între timp, speli ardeii şi-i pui la scurs.

Amesteci apa cu oţetul, sarea, zahărul, frunzele de dafin şi boabele de piper şi pui compoziţia pe foc, într-o oală, până când dă în câteva clocote.

Opăreşti în acest amestec ardeii aproximativ 10 secunde şi-i scoţi repede cu o spumieră.

Ii aşezi în borcane, torni apa cu oţetul până când sunt bine acoperiţi, înfiletezi capacele şi-i laşi să se răcească înainte să-i pui în cămară.

 

Ardei iuti in otet din vin alb

Ardei_iuti_in_otet_din_vin_alb

Pofta buna!

 

 

 

Compot de piersici

Compotul de piersici este o modalitate delicioasă de a păstra aroma și prospețimea piersicilor pentru mai mult timp.   Ingrediente: 1 kg de piersici proaspete sau congelate (puteți folosi și piersici conservate în sirop dacă doriți o opțiune mai rapidă) 1 cană de zahăr (sau ajustați […]

 

Pecorino Romano – Beneficii, contraindicatii, retete

Pecorino Romano este un tip de brânză italiană cu o istorie bogată și o aromă distinctivă. Aici sunt câteva aspecte importante despre această brânză: Originea și tradiția: Pecorino Romano este o brânză veche cu rădăcini adânci în Italia. Numele său provine de la cuvântul italian “pecora,” care înseamnă “oaie,” […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Buni, bun, ma dau in vant dupa astfel de ardei iuti murati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.