Mancarica de porc cu ceapa si usturoi verde

Printeaza

Mancarica de porc cu ceapa si usturoi verde din: pulpa de porc, cartofi noi, usturoi verde, ceapa verde, ardei gras, rosii, patrunjel, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Mancarica de porc cu ceapa si usturoi verde

  • 1 kg pulpă de porc
  • 5 cartofi noi
  • 1 legătură usturoi verde
  • 1-2 legături ceapă verde
  • 3 ardei graşi
  • 4-5 roşii coapte
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • ulei
  • piper boabe şi sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tai bucăţi mai mici, pe care le pui la prăjit într-o cratiţă cu puţin ulei. După ce s-a rumenit pe toate părţile, adaugi 200-250 ml de apă şi laşi să fiarbă înăbuşit la foc potrivit. Separat, cureţi, speli şi tai în bucăţi mici usturoiul, ceapa şi ardeii.

Cureţi şi speli cartofii, apoi îi tai cubuleţe. Pui toate legumele în cratiţă atunci când carnea este aproape fiartă, amesteci şi mai adaugi sare şi boabe de piper. Dai apoi cratiţa la cuptor.

Când legumele, mai ales cartofii, sunt făcute, adaugi roşiile tăiate mai mărunt şi laşi la cuptor pentru 15-20 de minute.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.