Ciuperci cu cascaval si cartofi

Printeaza

Ciuperci cu cartofi si cascaval din: ciuperci, cartofi, unt, cascaval, smantana, lapte, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_cu_cartofi_si_cascaval

  • 250 g ciuperci
  • un kg cartofi
  • 10 g unt
  • 80 g cascaval
  • 100 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală si se taie lamele fine. Cartofii se curăţă, se spală si se taie felii subţiri. In forma de cuptor unsă cu puţin unt se asază un prim strat de cartofi, apoi ciuperci si tot asa până la terminarea ingredientelor. Se presară sare si piper.

Se toarnă smântână, se presară caşcaval Si se toarnă apoi si laptele. Se dă la cuptor o oră.

Ciuperci cu cartofi si cascaval

Ciuperci_cu_cartofi_si_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.