Budinca de dovlecei cu branza si marar

Printeaza

Budinca de dovlecei cu branza si marar din: brânză telemea, dovlecei, mărar, ouă, ciuperci, piper, făină, smântână, pastă de tomate.

Budinca_de_dovlecei_cu_branza_si_marar

Ingrediente:

  • 200 g brânză telemea
  • 2 dovlecei
  • o legătură mărar
  • 4 ouă
  • 2 ciuperci mari champignon
  • piper
  • 4 liriguri făină

Ingrediente pentru uns:

  • un ou
  • 2 linguri smântână
  • o linguriţă pastă de tomate

Mod de preparare:

Se rad dovleceii pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine.

Se amestecă cu mărarul tocat, brânza rasă fin, ouăle bătute, ciupercile tocate, făină şi piper; după gust. Se ombgenizează compoziţia, apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Se unge cu oul bătut, cu pasta de to­mate si smântână. Se coace aproximativ 30-40 de minute la foc mic. Se serveşte ca atare sau cu sos de smântână cu usturoi si mărar.

Budinca de dovlecei cu branza si marar

Budinca_de_dovlecei_cu_branza_si_marar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.