Budinca de dovlecei cu branza si marar
PrinteazaBudinca de dovlecei cu branza si marar din: brânză telemea, dovlecei, mărar, ouă, ciuperci, piper, făină, smântână, pastă de tomate.
Ingrediente:
- 200 g brânză telemea
- 2 dovlecei
- o legătură mărar
- 4 ouă
- 2 ciuperci mari champignon
- piper
- 4 liriguri făină
Ingrediente pentru uns:
- un ou
- 2 linguri smântână
- o linguriţă pastă de tomate
Mod de preparare:
Se rad dovleceii pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se scurg foarte bine.
Se amestecă cu mărarul tocat, brânza rasă fin, ouăle bătute, ciupercile tocate, făină şi piper; după gust. Se ombgenizează compoziţia, apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se unge cu oul bătut, cu pasta de tomate si smântână. Se coace aproximativ 30-40 de minute la foc mic. Se serveşte ca atare sau cu sos de smântână cu usturoi si mărar.
Budinca de dovlecei cu branza si marar
Pofta buna!