Dovlecei la cuptor cu lapte si cascaval
PrinteazaDovlecei la cuptor cu lapte si cascaval din: dovlecei, ouă, lapte, caşcaval, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 2 dovlecei măricei
- 3 ouă
- 150 ml lapte
- 50 g caşcaval
- sare
- piper
- o linguriţă ulei
Mod de preparare:
Dovleceii spălaţi se taie rondele care se pun la fiert 10 minute în apă cu sare. Intre timp, două ouă se bat foarte bine cu sare şi piper şi apoi se amestecă uşor cu laptele şi caşcavalul ras.
Otavă de cuptor se unge cu ulei şi se pun feliile de dovlecei bine scurse.
Se toarnă cele două ouă bătute cu lapte, se scutură vasul pentru ca lichidul să pătrundă şi apoi se pune al treilea ou, batut bine.
Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute.
Dovlecei la cuptor cu lapte si cascaval
Pofta buna!