Dovlecei la cuptor cu lapte si cascaval

Printeaza

Dovlecei la cuptor cu lapte si cascaval din: dovlecei, ouă, lapte, caşcaval, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Dovlecei_la_cuptor_cu_lapte_si_cascaval

  •  2 dovlecei măricei
  • 3 ouă
  • 150 ml lapte
  •  50 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • o linguriţă ulei

 

 

Mod de preparare:

Dovleceii spălaţi se taie rondele care se pun la fiert 10 minute în apă cu sare. Intre timp, două ouă se bat foarte bine cu sare şi piper şi apoi se amestecă uşor cu laptele şi caşcavalul ras.

Otavă de cuptor se unge cu ulei şi se pun feliile de dovlecei bine scurse.

Se toarnă cele două ouă bătute cu lapte, se scutură vasul pentru ca lichidul să pătrundă şi apoi se pune al treilea ou, batut bine.

Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute.

Dovlecei la cuptor cu lapte si cascaval

Dovlecei_la_cuptor_cu_lapte_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.