Paste cu sos din dovlecel si vinete
PrinteazaPaste cu sos din dovlecel si vinete din: paste, dovlecel, vinete, ceapă, roşii, roşii în bulion, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- o pungă paste
- un dovlecel
- o vânătă
- o ceapă
- 3 roşii proaspete
- 3 roşii în bulion
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
In uleiul încins se pune ceapa la călit si, între timp, se taie cuburi mici dovlecelul şi vânătă.
Se adaugă si acestea peste ceapă, se lasă aproximativ 5 minute si se presară cu sare.
Se pun cele două tipuri de roşii si sucul de la cele în bulion si se lasă la fiert în jur de 15 minute.
Intre timp, se fierb pastele si se scurg bine si apoi se pun în sosul de legume.
Se amestecă prin scuturare, se potriveşte gustul de sare si piper şi se aduc la masă.
Paste cu sos din dovlecel si vinete
Pofta buna!