Paste cu sos din dovlecel si vinete

Printeaza

Paste cu sos din dovlecel si vinete din: paste, dovlecel, vinete, ceapă, roşii, roşii în bulion, ulei, sare, piper.

Paste_de_cu_sos_din_dovlecel_si_vinete

Ingrediente:

  • o pungă paste
  • un dovlecel
  • o vânătă
  • o ceapă
  • 3 roşii proaspete
  • 3 roşii în bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In uleiul încins se pune ceapa la călit si, între timp, se taie cuburi mici dovlecelul şi vânătă.

Se adaugă si acestea peste ceapă, se lasă aproximativ 5 minute si se presară cu sare.

Se pun cele două tipuri de roşii si sucul de la cele în bulion si se lasă la fiert în jur de 15 minute.

Intre timp, se fierb pastele si se scurg bine si apoi se pun în sosul de legume.

Se amestecă prin scuturare, se potriveşte gustul de sare si piper şi se aduc la masă.

Paste cu sos din dovlecel si vinete

Paste_de_cu_sos_din_dovlecel_si_vinete

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.