Chiftelute de peste cu cartof

Printeaza

Chiftelute de peste cu cartof din:  peşte,  cartofi, ouă, pâine, pesmet auriu, usturoi, pătrunjel, piper, ulei.

Chiftelute_de_peste_cu_cartof

Ingrediente:

  • 250 g peşte fără oase
  • 250 g cartofi
  • 2 ouă
  • o felie pâine
  • 100 g pesmet auriu
  •  2 căţei usturoi
  • o legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

In vase separate se pun la fiert cartofii curăţaţi si tăiaţi si pestele. Apoi, peştele se curăţă de eventualele oase si de pieliţă, iar cartofii se pasează.

In amestecul de piure şi peste se pune pâinea înmuiată si presată, usturoiul pisat, sare, piper si pătrunjel.

Se amestecă foarte bine si apoi, cu mâna umezită, se formează chifteluţe care se trec prin pesmet si se prăjesc în ulei încins.

Chiftelute de peste cu cartof

Chiftelute_de_peste_cu_cartof

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.