Chiftelute de peste cu cartof
PrinteazaChiftelute de peste cu cartof din: peşte, cartofi, ouă, pâine, pesmet auriu, usturoi, pătrunjel, piper, ulei.
Ingrediente:
- 250 g peşte fără oase
- 250 g cartofi
- 2 ouă
- o felie pâine
- 100 g pesmet auriu
- 2 căţei usturoi
- o legătură pătrunjel
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
In vase separate se pun la fiert cartofii curăţaţi si tăiaţi si pestele. Apoi, peştele se curăţă de eventualele oase si de pieliţă, iar cartofii se pasează.
In amestecul de piure şi peste se pune pâinea înmuiată si presată, usturoiul pisat, sare, piper si pătrunjel.
Se amestecă foarte bine si apoi, cu mâna umezită, se formează chifteluţe care se trec prin pesmet si se prăjesc în ulei încins.
Chiftelute de peste cu cartof
Pofta buna!