Macrou cu legume si verdeata
PrinteazaPeşte cu legume: peste, legume, ceapa verde, usturoi verde, verdeata, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 bucăţi de macrou
- legume (după preferinţă – morcovi, ardei, conopidă, broccoli, ciuperci)
- ceapă verde
- usturoi verde
- verdeaţă
- puţin ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi legumele şi le secţionezi. Cureţi peştele şi îl tai în bucăţi potrivite.
Ungi tigaia cu o lingură de ulei, aşezi întâi morcovii tăiaţi, apoi ardeiul, conopida, broccoli, ciupercile, verdeaţa şi la urmă peştele.
Presari puţină sare şi piper şi adaugi 100 ml apă. Acoperi tigaia şi o dai la cuptor pentru 30 de mi- nute.
Nu trebuiesă amesteci. Poţi prepara mâncarea şi deasupra, pe focul de la aragar, dar la flacără mică.
Serveşti peştele cu legume, cald.sau rece, cu verdeaţă presărată deasupra.
Pofta buna!