Pateuri cu ficatei si piept de pui
PrinteazaPateuri cu ficatei si piept de pui din: aluat foitaj, piept de pui, ficatei, cascaval, smantana, ulei, piper, patrunjel.
- 1 pachet de aluat de foitaj congelat
- 1 piept de pui
- 350 g ficăţei de pui
- 300 g caşcaval
- 120 g smântână
- ulei
- piper
- condiment tip Vegeta
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Tai pieptul de pui bucăţele şi-l prăjeşti în ulei cu puţină sare, piper şi condiment după care-l dai deoparte. Dai caşcavalul pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi îl amesteci cu smântână, pătrunjelul tocat şi sare după gust. întinzi aluatul şi îl tai pătrate cu latura de 7-8 cm.
Pui apoi pe o parte din bucăţile de aluat câte un ficăţei crud şi o lingură din compoziţia de caşcaval, iar pe bucăţile rămase câteva bucăţele de pui prăjit şi o linguriţă din compoziţia de caşcaval.
Uneşti în mijloc câte 2 colţuri ale fiecărui pătrat, le aşezi apoi pe toate într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor pentru 15-20 de minute.
Pateuri cu ficatei si piept de pui
Poftă bună!