Pateuri cu ficatei si piept de pui

Printeaza

Pateuri cu ficatei si piept de pui din: aluat foitaj, piept de pui, ficatei, cascaval, smantana, ulei, piper, patrunjel.

Ingrediente:Pateuri cu ficatei si piept de pui

  • 1 pachet de aluat de foitaj congelat
  • 1 piept de pui
  • 350 g ficăţei de pui
  • 300 g caşcaval
  • 120 g smântână
  • ulei
  • piper
  • condiment tip Vegeta
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui bucăţele şi-l prăjeşti în ulei cu puţină sare, piper şi condiment după care-l dai deoparte. Dai caşcavalul pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi îl amesteci cu smântână, pătrunjelul tocat şi sare după gust. întinzi aluatul şi îl tai pătrate cu latura de 7-8 cm.

Pui apoi pe o parte din bucăţile de aluat câte un ficăţei crud şi o lin­gură din compoziţia de caşcaval, iar pe bucăţile rămase câteva bucăţele de pui prăjit şi o linguriţă din compoziţia de caşcaval.

Uneşti în mijloc câte 2 colţuri ale fiecărui pătrat, le aşezi apoi pe toate într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor pentru 15-20 de minute.

Pateuri cu ficatei si piept de pui

Pateuri cu ficatei si piept de pui

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.