Gogosari umpluti cu peste la cuptor

Printeaza

Gogosari umpluti cu peste la cuptor din:gogosari, peste, lapte, faina, ceapa, ulei, piper, pasta de tomate, smantana, zahar.

Ingrediente:Gogosari umpluti cu peste la cuptor

  • 8 gogoşari
  • 500 g peşte
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri făină
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei de măsline
  • piper măcinat
  • 400 g pastă de tomate
  • 200 g smântână proaspătă
  • 1 linguriţă de zahăr

 

Mod de preparare:

Speli peştele, îl tai bucăţi şi-l pui la fiert. Căleşti ceapa tăiată,fin, după care adaugi făină, apoi stingi cu laptele.

Adaugi peştele fiert şi curăţat de pieliţe şi oase, potriveşti de sare şi piper şi laşi pe foc până ce se leagă compoziţia.

Umpli gogoşarii cu această compoziţie, îi aşezi în tava de la aragaz şi torni un sos preparat din pasta de tomate, smântână şi zahăr. Dai tava la cuptor pentru 20 de minute.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.