Gogosari umpluti cu peste la cuptor
PrinteazaGogosari umpluti cu peste la cuptor din:gogosari, peste, lapte, faina, ceapa, ulei, piper, pasta de tomate, smantana, zahar.
- 8 gogoşari
- 500 g peşte
- 500 ml lapte
- 2 linguri făină
- 2 cepe
- 2 linguri ulei de măsline
- piper măcinat
- 400 g pastă de tomate
- 200 g smântână proaspătă
- 1 linguriţă de zahăr
Mod de preparare:
Speli peştele, îl tai bucăţi şi-l pui la fiert. Căleşti ceapa tăiată,fin, după care adaugi făină, apoi stingi cu laptele.
Adaugi peştele fiert şi curăţat de pieliţe şi oase, potriveşti de sare şi piper şi laşi pe foc până ce se leagă compoziţia.
Umpli gogoşarii cu această compoziţie, îi aşezi în tava de la aragaz şi torni un sos preparat din pasta de tomate, smântână şi zahăr. Dai tava la cuptor pentru 20 de minute.
Poftă bună!