Pizza cu mozzarella si piept de pui din: oua, iaurt, ulei, faina, praf de copt, margarina, piept de pui, mozzarella. Citeste si: Pizza cu smochine si prosciutto Pizza cu smochine si prosciutto din: unt, salote, creme fraiche, parmezan, smochine, mozzarella, rucola, prosciutto, ulei, otet balsamic, faina, drojdie si sare. Ingrediente: 1 cubulet de unt 3 salote, […]
Piept de pui Toscana cu oregano si busuioc
PrinteazaPiept de pui Toscana cu oregano si busuioc din: piepţi de pui, ulei de măsline, mozzarella, busuioc, oregano, sunca, sare, piper, dovlecel, ardei graşi, roşii, paste la alegere.
Ingrediente:
- 4 piepţi de pui
- 1 lingură ulei de măsline
- 250 g brânză mozzarella
- 1 lingură busuioc
- 1 lingură oregano
- 100 g şuncă
- sare, piper
Ingrediente pentru garnitură:
- 1 dovlecel
- 2 ardei graşi
- 2 roşii
- paste la alegere
Mod de preparare:
Se crestează carnea în mai multe locuri şi se aşază felii de mozzarella şi de şuncă în tăieturi.
Se sărează şi se piperează carnea.
Se curăţă şi se taie bucăţi legumele. Fiecare porţie de carne se aşază în mijlocul unei bucăţi de folie de aluminiu şi se aşază de jur-împrejur legume. Se coace cca 25 min. în cuptorul încins la 200 °C.
In timp ce carnea stă la cuptor, se fierb pastele al dente, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Se scot pacheţelele cu carne, se desfac şi se mai aşază puţin pe grill. ca să prindă crustă.
Apoi se servesc direct din folie, ornate cu verdeţuri proaspete şi garnisite cu paste.
Pipet de pui Toscana cu oregano si busuioc
Pofta buna!
Bagheta umpluta cu piept de pui
Bagheta umpluta cu piept de pui din: bagheta, piept de pui, praz, morcovi, telina, sare si piper. Ingredinte: 1 bagheta 250 gr piept de pui fiert fara piele si oase 1 fir de praz gros ( doar partea alba), taiat marunt 2 morcovi medii taiati marunti 200 gr brinza crema 1/2 telina medie taiata marunt […]
Pofta buna!