Piept de pui Toscana cu oregano si busuioc

Printeaza

Piept de pui Toscana cu oregano si busuioc din: piepţi de pui, ulei de măsline, mozzarella, busuioc, oregano, sunca, sare, piper, dovlecel, ardei graşi, roşii, paste la alegere.

 

Ingrediente:

  • 4 piepţi de pui
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 250 g brânză mozzarella
  • 1 lingură busuioc
  • 1 lingură oregano
  • 100 g şuncă
  • sare, piper

Ingrediente pentru garnitură:

  • 1 dovlecel
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • paste la alegere

 

Mod de preparare:

Se crestează carnea în mai multe locuri şi se aşază felii de mozzarella şi de şuncă în tăieturi.

Se sărează şi se piperează carnea.

Se curăţă şi se taie bucăţi legumele. Fiecare porţie de carne se aşază în mijlocul unei bucăţi de folie de alu­miniu şi se aşază de jur-împrejur legume. Se coace cca 25 min. în cuptorul încins la 200 °C.

In timp ce carnea stă la cuptor, se fierb pastele al dente, conform instruc­ţiunilor de pe ambalaj.

Se scot pacheţelele cu carne, se desfac şi se mai aşază puţin pe grill. ca să prindă crustă.

Apoi se ser­vesc direct din folie, ornate cu verdeţuri proaspete şi garnisite cu paste.

Pipet de pui Toscana cu oregano si busuioc

Pipet_de_pui_Toscana_cu_oregano_si_busuioc

Pofta buna!

 

 

 

retete

Pizza cu mozzarella si piept de pui

Pizza cu mozzarella si piept de pui din: oua, iaurt, ulei, faina, praf de copt, margarina, piept de pui, mozzarella. Citeste si: Pizza cu smochine si prosciutto Pizza cu smochine si prosciutto din: unt, salote, creme fraiche, parmezan, smochine, mozzarella, rucola, prosciutto, ulei, otet balsamic, faina, drojdie si sare. Ingrediente: 1 cubulet de unt 3 salote, […]

retete

Bagheta umpluta cu piept de pui

Bagheta umpluta cu piept de pui din: bagheta, piept de pui, praz, morcovi, telina, sare si piper. Ingredinte: 1 bagheta 250 gr piept de pui fiert fara piele si oase 1 fir de praz gros ( doar partea alba), taiat marunt 2 morcovi medii taiati marunti 200 gr brinza crema 1/2 telina medie taiata marunt […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.