Kaizer la gratar cu rozmarin, chimen si ienupar

Printeaza

Kaizer la gratar cu rozmarin, chimen si ienupar din: kaizer afumat, sare, rozmarin, chimen, chili, boabe de ienupar.

Kaizer_la_gratar_cu_rozmarin_chimen_si_ienupar

Ingrediente:

  •  600 g kaizer afumat
  •  sare
  •  1 fir rozmarin
  •  1 linguriţă chimen pisat
  •  1 praf chili
  •  1 praf boabe de ienupăr măcinate

 

Mod de preparare:

Se taie felii subţiri kaizerul; se bat şi se crestează marginile. Se sărează, se presară ace de rozmarin, chimen, chili şi boabe de ie­nupăr. Fiecare felie de carne se rulează ca un melc şi se aşază pe grătar.

Se frige carnea pe grătarul nu prea încins, timp de cca 15-20 min. până când carnea este friptă, iar marginile sunt crocante. Se serveşte cu pâine şi salată.

Kaizer la gratar cu rozmarin, chimen si ienupar

Kaizer_la_gratar_cu_rozmarin_chimen_si_ienupar

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.