Kaizer la gratar cu rozmarin, chimen si ienupar
PrinteazaKaizer la gratar cu rozmarin, chimen si ienupar din: kaizer afumat, sare, rozmarin, chimen, chili, boabe de ienupar.
Ingrediente:
- 600 g kaizer afumat
- sare
- 1 fir rozmarin
- 1 linguriţă chimen pisat
- 1 praf chili
- 1 praf boabe de ienupăr măcinate
Mod de preparare:
Se taie felii subţiri kaizerul; se bat şi se crestează marginile. Se sărează, se presară ace de rozmarin, chimen, chili şi boabe de ienupăr. Fiecare felie de carne se rulează ca un melc şi se aşază pe grătar.
Se frige carnea pe grătarul nu prea încins, timp de cca 15-20 min. până când carnea este friptă, iar marginile sunt crocante. Se serveşte cu pâine şi salată.
Kaizer la gratar cu rozmarin, chimen si ienupar
Pofta buna!