Pasta aromata de sofran din: sofran, apa. Ingrediente Pasta aromata de sofran: 50 g pudra de sofran 120 ml apa Mod de preparare Pasta aromata de sofran: Se combina sofranul cu apa intr-un recipient, se pune la fiert, se gateste, amestecand continuu, pana cand mixtura semana cu o pasta deasa. Se pune […]
Pastă de carne de porc fiartă
PrinteazaPastă de carne de porc fiartă din: carne de porc, unt, mustar, sare, piper.
Ingrediente:
- 200 g carne de porc
- 100 g unt
- muştar, după gust
- sare şi piper
Mod de preparare:
Carnea, după ce a fiert şi s-a răcit, se dă prin maşina de tocat de două-trei ori. (în apa de fierbere se poate adăuga zarzavat de supă – morcov, ţelină)
Se amestecă bine cu celelalte componente.
După ce a devenit o pastă, se aşază pe un platou; i se dă o anumită formă, apoi se netezeşte cu lama unui cuţjt.
Se ornează estetic cu feliuţe de ou fiert, ridiche, gogoşar sau castravete murat ori proaspăt, frunzuliţe de pătrunjel.
Se dantelează cu unt, cu ajutorul unui cornet din celofan.
Pofta buna!
Kebab de porc cu curry
Kebab de porc cu curry din: file de porc, pasta curyy thai, zahar, iaurt natural degresat, ulei de floarea soarelui, orez basmati, porumb, ciuperci, magetout, boia de ardei, lamaie. Ingrediente: 1 linguriţă pastă curry Thai 1 linguriţă zahăr muscovado 2 x 125 g cutii iaurt natural degresat 400 g file slab de porc, tăiat cuburi 300 […]
Pofta buna!