Pastă de carne de porc fiartă

Printeaza

Pastă de carne de porc fiartă din: carne de porc, unt, mustar, sare, piper.

 

Preparate_traditionale_29

Pastă de carne de porc fiartă

Ingrediente:

  • 200 g carne de porc
  • 100 g unt
  • muştar, după gust
  • sare şi piper

 

 

Mod de preparare:

Carnea, după ce a fiert şi s-a răcit, se dă prin maşina de tocat de două-trei ori. (în apa de fierbere se poate adăuga zarzavat de supă – morcov, ţelină)

Se amestecă bine cu celelalte componente.

După ce a devenit o pastă, se aşază pe un platou; i se dă o anumită formă, apoi se netezeşte cu lama unui cuţjt.

Se ornează estetic cu feliuţe de ou fiert, ridiche, gogoşar sau castravete murat ori proaspăt, frunzuliţe de pătrunjel.

Se dantelează cu unt, cu ajutorul unui cornet din celofan.

Pofta buna!

 


Pasta aromata de sofran

Pasta aromata de sofran

Pasta aromata de sofran din: sofran, apa. Ingrediente Pasta aromata de sofran: 50 g pudra de sofran 120 ml apa       Mod de preparare Pasta aromata de sofran: Se combina sofranul cu apa intr-un recipient, se pune la fiert, se gateste, amestecand continuu, pana cand mixtura semana cu o pasta deasa. Se pune […]

Kebab de porc cu curry

Kebab de porc cu curry

Kebab de porc cu curry din: file de porc, pasta curyy thai, zahar, iaurt natural degresat, ulei de floarea soarelui, orez basmati, porumb, ciuperci, magetout, boia de ardei, lamaie. Ingrediente: 1 linguriţă pastă curry Thai 1 linguriţă zahăr muscovado 2 x 125 g cutii iaurt natural degresat 400 g file slab de porc, tăiat cuburi 300 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.