Sote de ficat Ficatul (care poate fi de porc, de pasăre, de vită sau ovine) se taie cubuleţe şi se pune la prăjit în grăsime încinsă, la foc iute, ca să se facă repede. Se amestecă mereu. Când ficatul începe să lucească, este gata. Mijlocul trebuie să rămână puţin roz. Dacă se prăjeşte prea .tare, se […]
Sote de ficat de porc
PrinteazaFicatul de porc se taie cubuleţe şi se pune la prăjit în grăsime încinsă, la foc iute, ca să se facă repede.
Se amestecă mereu. Când ficatul începe să lucească, este gata.
Mijlocul trebuie să rămână puţin roz.
Dacă se prăjeşte prea tare, se va întări şi nici nu va avea un aspect plăcut.
Se sărează după ce se scoate din tigaie, nu în, timpul frigerii, căci se întăreşte.
Se adaugă şi puţin piper pisat. Se serveşte cu piure de cartofi sau cartofi natur.
Sote de ficat
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Sote de ficat (porc)
Pofta buna!