Sote de ficat de porc

Printeaza

Ficatul de porc se taie cubuleţe şi se pune la prăjit în grăsime încinsă, la foc iute, ca să se facă repede.

Se amestecă mereu. Când ficatul începe să lucească, este gata.

Mijlocul trebuie să rămână puţin roz.

Dacă se prăjeşte prea tare, se va întări şi nici nu va avea un aspect plăcut.

Se sărează după ce se scoate din tigaie, nu în, timpul frigerii, căci se întăreşte.

Se adaugă şi puţin piper pisat. Se serveşte cu piure de cartofi sau cartofi natur.

Sote de ficat

Sote de ficat de porc

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Gaina cu rosii si orez

Sote de ficat (porc)

Sote de ficat Ficatul (care poate fi de porc, de pasăre, de vită sau ovine) se taie cubuleţe şi se pune la prăjit în grăsime încinsă, la foc iute, ca să se facă repede. Se amestecă mereu. Când ficatul începe să lucească, este gata. Mijlocul trebuie să rămână puţin roz. Dacă se prăjeşte prea .tare, se […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.