Deliciu Culinar din: carne de vitel, ciuperci, ceapa, usturoi, vin rosu, supa de vita, ulei de masline, unt, cimbru, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500g carne de vitel (cotlet sau mușchi de vitel) 200g ciuperci proaspete, tăiate felii 1 ceapă medie, tocată mărunt 2 căței de usturoi, mărunțiți 200ml […]
Vinete la cuptor cu cascaval si ierburi
PrinteazaVinete la cuptor cu cascaval si ierburi din: vinete, caşcaval, busuioc, pătrunjel, cimbru, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 3 vinete potrivite
- 350 g caşcaval
- frunze de busuioc
- pătrunjel proaspăt
- cimbru uscat
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Speli vinetele şi le îndepărtezi cotoarele. Le tai rondele, le dai cu sare şi le laşi la scurs. încingi puţin ulei într-o tigaie şi le prăjeşti.
Le pui într-o tavă termorezistantă. Le condimentezi cu sare, dacă mai vrei, şi piper.
Toci busuiocul şi pătrunjelul (mai păstrezi câteva frunze pentru ornat), razi caşcavalul şi le presari peste vinete, împreună cu cimbrul. Introduci tava la cuptor circa 25 de minute.
Serveşti vinetele calde.
Vinete la cuptor cu cascaval si ierburi
Pofta buna!
Ceai de Hrișcă pentru Circulația Sanguină – O Băutură Sănătoasă și Revigorantă
O Băutură Sănătoasă și Revigorantă din: frunze de hrisca, apa, miere. Ceaiul de hrișcă este o băutură benefică pentru sănătate, cunoscută pentru proprietățile sale de îmbunătățire a circulației sanguine. Hrișca este bogată în flavonoide, cum ar fi rutina, care ajută la întărirea vaselor de sânge și susținerea sistemului […]
Foarte bune vinetele la cuptor 😉