Vinete la cuptor cu cascaval si ierburi

Printeaza

Vinete la cuptor cu cascaval si ierburi din: vinete, caşcaval, busuioc, pătrunjel, cimbru, sare, piper, ulei.

 

Ingrediente:

  • 3 vinete potrivite
  • 350 g caşcaval
  • frunze de busuioc
  • pătrunjel proaspăt
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Speli vinetele şi le îndepărtezi cotoarele. Le tai rondele, le dai cu sare şi le laşi la scurs. încingi puţin ulei într-o tigaie şi le pră­jeşti.

Le pui într-o tavă termorezistantă. Le condimentezi cu sare, dacă mai vrei, şi piper.

Toci busuiocul şi pătrunje­lul (mai păstrezi câteva frunze pentru ornat), razi caşcavalul şi le presari peste vinete, împreu­nă cu cimbrul. Introduci tava la cuptor circa 25 de minute.

Ser­veşti vinetele calde.

 

Vinete la cuptor cu cascaval si ierburi

Vinete_la_cuptor_cu_cascaval_si_ierburi

Pofta buna!

 

 

 

 

Vitel cu Ciuperci și Vin Roșu – Deliciu Culinar

Deliciu Culinar din: carne de vitel, ciuperci, ceapa, usturoi, vin rosu, supa de vita, ulei de masline, unt, cimbru, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500g carne de vitel (cotlet sau mușchi de vitel) 200g ciuperci proaspete, tăiate felii 1 ceapă medie, tocată mărunt 2 căței de usturoi, mărunțiți 200ml […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bune vinetele la cuptor 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.