Ardei umpluti cu branza, castravete si sunca
PrinteazaArdei umpluti cu branza, castravete si sunca din: ardei graşi, brânză telemea, castraveţi, rosii, sunca, mustar, otet balsamic, ulei de masline, sare.
Ingrediente:
- 2 ardei graşi
- 250 g brânză telemea
- 2 castraveţi
- 1 roşie
- 200 g şuncă
- Ingrediente pentru sos:
- 1 linguriţă cu muştar
- 1 linguriţă cu oţet balsamic
- 3 linguri cu ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Spală ardeii, şterge-i cu un şervet, taie-i pe jumătate (pe lungime) şi îndepărtează cotorul şi seminţele, într-un castron, amestecă roşia, castravetele, brânza şi şunca, toate tăiate cubuleţe.
Pune în borcan uleiul, oţetul, muştarul şi un praf de sare. Agită puternic până se amestecă toate ingredientele. Umple ardeii cu salată, stropeşte cu sosul gata pregătit şi lasă la rece câteva minute.
Ardei umpluti cu branza, castravete si sunca
Pofta buna!