Ardei umpluti cu branza, castravete si sunca

Printeaza

Ardei umpluti cu branza, castravete si sunca din: ardei graşi, brânză telemea, castraveţi, rosii, sunca, mustar, otet balsamic, ulei de masline, sare.

Ardei_umpluti_cu_branza_castravete_si_sunca

Ingrediente:

  • 2 ardei graşi
  • 250 g brânză telemea
  • 2 castraveţi
  • 1 roşie
  • 200 g şuncă
  • Ingrediente pentru sos:
  • 1 linguriţă cu muştar
  • 1 linguriţă cu oţet balsamic
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • sare

Mod de preparare:

Spală ardeii, şterge-i cu un şervet, taie-i pe jumătate (pe lungime) şi în­depărtează cotorul şi seminţele, într-un castron, amestecă roşia, castravetele, brânza şi şunca, toate tăiate cubuleţe.

Pune în borcan uleiul, oţetul, muştarul şi un praf de sare. Agită puternic până se amestecă toate ingredientele. Umple ardeii cu salată, stropeşte cu sosul gata pregătit şi lasă la rece câteva minute.

Ardei umpluti cu branza, castravete si sunca

Ardei_umpluti_cu_branza_castravete_si_sunca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.