Lichior de anason din: zahar, apa, anason, alcool. Ingrediente: 200 g zahăr 40 g anason 1 l apă 1 l alcool Mod de preparare: Anasonul se alege, se spală, se scurge bine de apă şi se pune la uscat. Se pune zahărul într-o cratiţă şi se amestecă la foc domol, până începe […]
Lichior de ciocolată
PrinteazaLichior de ciocolată din: ciocolata, zahar, apa, alcool.
Ingrediente:
- 100 g ciocolată
- 250 g zahăr
- 1/2 l apă
- 1/4 l alcool de 90 grade
Mod de preparare:
Lichior de ciocolată: rade ciocolata, se topeşte în bain-marie, adăugând o lingură de apă.
fierbe un minut zahărul cu apa.
toarnă treptat şi amestecând mereu peste ciocolată.
lasă la răcit.
filtrează, nu se consumă decât după cel puţin 6 ore.
Savurati!
E bun lichiorul asta?
Mai bine il cumperi 🙂