Lichior de ciocolată

Printeaza

Lichior de ciocolată din: ciocolata, zahar, apa, alcool.

 

 

Ingrediente:

  • 100 g ciocolată
  • 250 g zahăr
  • 1/2 l apă
  • 1/4 l alcool de 90 grade

 

 

Mod de preparare:

Lichior de ciocolată: rade ciocolata, se topeşte în bain-marie, adăugând o lingură de apă.

fierbe un minut zahărul cu apa.

toarnă treptat şi amestecând mereu peste ciocolată.

lasă la răcit.

filtrează, nu se consumă decât după cel puţin 6 ore.

 

 

Lichior de anason

Lichior de anason din: zahar, apa, anason, alcool. Ingrediente: 200 g zahăr 40 g anason 1 l apă 1 l alcool       Mod de preparare: Anasonul se alege, se spală, se scurge bine de apă şi se pune la uscat. Se pune zahărul într-o cratiţă şi se amestecă la foc domol, până începe […]

 

 

 

 

 

Savurati!

 

 

 

2 comentarii

  1. Mai bine il cumperi 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.