Empanadas cu carne, stafide si masline
PrinteazaEmpanadas cu carne, stafide si masline din: aluat foitaj, ceapa, carne tocata, faina, ardei gras rosu, patrunjel, stafide, masline negre, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- un pachet aluat foitaj
- 5 cepe
- 250 g carne tocată, după gust
- 3 linguri făină
- 50 g stafide
- un ardei gras roşu
- pătrunjel
- 2 linguri măsline negre feliate
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se desface aluatul congelat si se lasă pe masă. Se taie ceapa si se căleşte în ulei.
Se adaugă carnea, se asezonează cu sare si piper si se pune ardeiul.
Se adaugă făina desfăcută cu puţină apă, stafidele, măslinele şi se mai lasă pe foc încă 10 minute.
La final, se adaugă pătrunjelul.
Din aluat, se taie rondele de mărimea unei farfurioare, se pune o linguriţă de umplutură pe jumătate din foaie, se rulează marginile spre interior şi se lipesc între ele. Se coc 20 de minute.
Empanadas cu carne, stafide si masline
Pofta buna!