Empanadas cu carne, stafide si masline

Printeaza

Empanadas cu carne, stafide si masline din: aluat foitaj, ceapa, carne tocata, faina, ardei gras rosu, patrunjel, stafide, masline negre, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  •  un pachet aluat foitaj
  •  5 cepe
  •  250 g carne tocată, după gust
  •  3 linguri făină
  •  50 g stafide
  •  un ardei gras roşu
  •  pătrunjel
  •  2 linguri măsline negre feliate
  •  ulei
  •  sare
  •  piper

 

Mod de preparare:

Se desface aluatul congelat si se lasă pe masă. Se taie ceapa si se căleşte în ulei.

Se adaugă carnea, se asezo­nează cu sare si piper si se pune ardeiul.

Se adaugă făina desfăcută cu puţină apă, stafidele, măslinele şi se mai lasă pe foc încă 10 minute.

La final, se adaugă pătrunjelul.

Din aluat, se taie rondele de mărimea unei farfurioare, se pune o linguriţă de umplutură pe jumătate din foaie, se rulează margi­nile spre interior şi se lipesc între ele. Se coc 20 de minute.

Empanadas cu carne, stafide si masline

Empanadas_cu_carne_stafide_si_masline

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.