Vinete gratinate cu usturoi si ciuperci

Printeaza

Vinete gratinate cu usturoi si ciuperci din: vinete, ciuperci, unt, usturoi, sare, piper, pătrunjel, pesmet.

 

Ingrediente:Vinete gratinate cu usturoi si ciuperci

  • 1.200 kg vinete
  • 150 g ciuperei
  • 120 g unt
  • câţiva căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • pătrunje
  • pesmet

Mod de preparare:

Speli vinetele, le zvânţi şi le tai pe lungime, apoi le prăjeşti şi, când sunt gata, le scoţi miezul.

Baţi bine miezul şi îl amesteci împreună cu ciupercile curăţate, tocate şi înăbuşite în unt, cu sare şi piper, cu frunze de pătrunjel tocate şi ustu­roiul mărunţit bine.

Umpli coaja vinetelor cu compoziţia de mai sus şi le pui la cuptor cu pesmet şi unt.

După preferinţă, le serveşti calde sau reci şi cu parmezan ras deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.