Terina picanta cu pui si ficat de porc

Printeaza

Terina picanta cu pui si ficat de porc din: ficat de pui, pulpe de pui, ficat de porc,roşii cherry (galbene şi roşii), ardei graşi roşii, ardei graşi galbeni, ardei iute roşu, căţei de usturoi, ceapa, pătrunjel, ulei, sare, piper, busuioc.

 

Ingrediente:

  • 250 g ficat de pui
  • 200 g pulpe de pui tocate
  • 150 g ficat de porc
  • 250 g roşii cherry (galbene şi roşii)
  • 2 ardei graşi roşii
  • 2 ardei graşi galbeni
  • 1 ardei iute roşu
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă mică
  • 2 legături de pătrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare:

Toacă mărunt ceapa şi căleşte-o îm­preună cu usturoiul mărunţit. Adau­gă ficatul tăiat în cuburi şi sotează.

Pune carnea tocată, sare, piper, lasă totul să scadă la foc mic, apoi dă amestecul prin maşina de tocat.

Tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt (sau foloseşte o tavă de silicon neunsă).

Aşază un strgtidin pasta de ficat, unul din fâşii de ardei roşu şi ardei iute tocat mărunt, apoi câte un strat de ficat, pătrunjel mărunţit, pastă, ardei verde fâşii. Ultimul strat să fie din pastă de ficat.

Dă la cuptor 35 de minute. Serveşte terina rece, cu rondele de roşie şi busuioc.

Terina picanta cu pui si ficat de porc

Terina_picanta_cu_pui_si_ficat_de_porc

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.