Salata de boeuf cu mazare si pastarnac

Printeaza

Salata de boeuf cu mazare si pastarnac din: cartofi, morcovi, carne de vita, telina, pastarnac, mustar, mazare, maioneza, castraveţi acri.

Ingrediente:Salata_de_boeuf_17

  • 1 kg cartofi
  • 1 kg morcovi
  • 1/4 kg carne de vită
  • 1 ţelină mică
  • 2-3 bucăţi păstârnac
  • 1 lingură muştar
  • 250 g mazăre fină
  • maioneză
  • castraveţi acri

Mod de preparare:

Fierbi toate legumele: cartofii, morcovii, ţelina, păs- târnacul. Separat, fierbi carnea de vită. Tai apoi le­gumele şi carnea cubuleţe, adaugi muştarul şi ma­zărea din cutie. Tai mărunt şi castraveţii şi îi scurgi.

Amesteci toate ingredientele, pui sare după gust, apoi maioneza şi omogenizezi. Pui salata pe o tavă, în formă de om de zăpadă şi ornezi.

Căciuliţa o faci din gogoşari, ochii din piper, nasul din mor­cov, gura din gogoşar şi nasturii din castra­vete. îmbraci tot o’mul de zăpadă în albuş de ou mărunţit.

Salata de boeuf cu mazare si pastarnac

Salata_de_boeuf_16

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.