Piftie de Picioare de Porc. Această rețetă este perfectă pentru sărbători sau pentru a fi servită ca aperitiv în cadrul unor mese festive. Procesul de gătire lentă asigură extragerea gelatinei naturale din oase, rezultând o piftie sățioasă și delicioasă. Timp de preparare Pregătire: 30 minute Gătire: 4-6 ore Răcire: 8 ore Total: Aproximativ 13 ore […]
Salata de boeuf cu mazare si pastarnac
PrinteazaSalata de boeuf cu mazare si pastarnac din: cartofi, morcovi, carne de vita, telina, pastarnac, mustar, mazare, maioneza, castraveţi acri.
Ingrediente:
- 1 kg cartofi
- 1 kg morcovi
- 1/4 kg carne de vită
- 1 ţelină mică
- 2-3 bucăţi păstârnac
- 1 lingură muştar
- 250 g mazăre fină
- maioneză
- castraveţi acri
Mod de preparare:
Salata de boeuf cu mazare si pastarnac: Fierbi toate legumele: cartofii, morcovii, ţelina, păs- târnacul. Separat, fierbi carnea de vită.
Tai apoi legumele şi carnea cubuleţe, adaugi muştarul şi mazărea din cutie. Tai mărunt şi castraveţii şi îi scurgi.
Amesteci toate ingredientele, pui sare după gust, apoi maioneza şi omogenizezi. Pui salata pe o tavă, în formă de om de zăpadă şi ornezi.
Căciuliţa o faci din gogoşari, ochii din piper, nasul din morcov, gura din gogoşar şi nasturii din castravete.
îmbraci tot o’mul de zăpadă în albuş de ou mărunţit.
Pofta buna!
Găină cu Broccoli. Combinând proteinele din carne de găină cu beneficiile nutritive ale broccoliului, această rețetă nu numai că este delicioasă, dar și ușor de preparat, fiind perfectă pentru o masă rapidă în timpul săptămânii. Timp de preparare Pregătire: 10 minute Gătire: 20 minute Total: 30 minute Ingrediente Piept de găină (500 g) – Tăiat […]
Mezcal Margarita din: mecal, suc de lime, triplu sec, sirop de agave. Mezcalul este o băutură alcoolică tradițională din Mexic, care este obținută din agave. Este adesea confundată cu tequila, dar cele două băuturi sunt distincte. Mezcalul este, de obicei, servit neat sau în cocktailuri, cum ar fi Margarita, Paloma sau Oaxaca Old Fashioned. Mezcalul […]