Paine cu branza cheddar
PrinteazaPaine cu branza cheddar din: unt, ulei de masline, ciuperci, faina, praf de copt, piper cayenne, oua, lapte batut, vita, branza cheddar, sare de mare, piper.
- 2 linguri cu unt
- 2 linguri cu ulei de măsline
- 250 g ciuperci, feliate
- 180 g făină
- 6 g praf de copt
- 1/2 linguriţă piper cayenne
- 3 ouă
- 1/2 cană cu lapte bătut
- 80 g carne de vită uscată, tăiată în fâşii
- 100 g brânză cheddar rasă
- sare de mare şi piper negru
Mod de preparare:
Incălzeşte cuptorul la 180°C. Incălzeşte untul şi uleiul de măsline într-o tigaie, până când untul s-a topit. Adaugă ciupercile, căleşte-le până când lichidul lăsat s-a evaporat. Asezonează bine.
Cerne faina într-un castron. Adaugă praful de copt şi piperul. Intr-un vas, amestecă împreună ouăle şi laptele acru. Adaugă-le la ingredientele uscate şi amestecă bine pentru a le combina. Amestecă cu fâşii de carne uscată, brânză şi ciuperci.
Tapetează o formă de 23 cm lungime. Toarnă amestecul în tavă. Coace timp de 35-40 minute. Lasă pâinea să se răcească înainte de a o scoate din tavă. Serveşte cu salată de roşii.
Paine cu branza cheddar
Pofta buna!