Sis-kebap cu nuca de cocos si alune

Printeaza

Sis-kebap cu nuca de cocos si alune din: carne tocată, cuşcuş, ceapa, usturoi, nucă de cocos, alune, scorţişoară, nucşoare, usturoi, ghimbir, chili verzi, unt topit.

Ingrediente:

  • 1 kg de carne tocată
  • 1 1/2 linguriţă de cuşcuş
  • 5 cepe
  • 4 căţei de usturoi
  • 50 g nucă de cocos
  • 30 g alune
  • 5 cm de scorţişoară
  • 5 nucşoare
  • 1/2 linguriţă usturoi,
  • 1/2 linguriţă ghimbir
  • 4 chili verzi
  • unt topit, pentru a pune peste carne

Mod de preparare:

Sis-kebap cu nuca de cocos si alune: Amestecaţi condimentele cu carnea, lăsând puţin coriandru pentru ornare.

Amestecaţi până obţineţi o pastă omogenă.

Luaţi din acest „aluat” modelaţi şi prăjiţi în ulei până se rumenesc pe toate părţile.

Turnaţi unt topit peste ele.

Ornaţi cu frunze de coriandru şi inele de ceapă.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.