Sis-kebap cu nuca de cocos si alune
PrinteazaSis-kebap cu nuca de cocos si alune din: carne tocată, cuşcuş, ceapa, usturoi, nucă de cocos, alune, scorţişoară, nucşoare, usturoi, ghimbir, chili verzi, unt topit.
Ingrediente:
- 1 kg de carne tocată
- 1 1/2 linguriţă de cuşcuş
- 5 cepe
- 4 căţei de usturoi
- 50 g nucă de cocos
- 30 g alune
- 5 cm de scorţişoară
- 5 nucşoare
- 1/2 linguriţă usturoi,
- 1/2 linguriţă ghimbir
- 4 chili verzi
- unt topit, pentru a pune peste carne
Mod de preparare:
Sis-kebap cu nuca de cocos si alune: Amestecaţi condimentele cu carnea, lăsând puţin coriandru pentru ornare.
Amestecaţi până obţineţi o pastă omogenă.
Luaţi din acest „aluat” modelaţi şi prăjiţi în ulei până se rumenesc pe toate părţile.
Turnaţi unt topit peste ele.
Ornaţi cu frunze de coriandru şi inele de ceapă.
Pofta buna!