Ciorba de fasole cu crenvursti si smantana
PrinteazaCiorba de fasole cu crenvursti si smantana din: fasole, crenvurşti, corcoduşe verzi, smântână, ceapă verde, leuştean, sare.
Ingrediente:
- 500 g fasole
- 500 g crenvurşti
- 200 g corcoduşe verzi
- 200 g smântână
- 1 legătură ceapă verde
- 1 legătură leuştean
- sare
Mod de preparare:
Pui la fiert corcoduşele curăţate şi spălate, în 500 ml apă rece. Tai crenvurştii în felii subţiri. Cureţi ceapa, o speli şi o tai mărunt.
Pui la fiert apa cu sare, adaugi ceapa tăiată mărunt şi bobul şi le fierbi până ce bobul s-a înmuiat. Adaugi verdeaţa tocată mărunt şi zeama de corcoduşe.
La urmă, adaugi crenvurştii în supă şi laşi să mai dea un clocot. Dregi ciorba cu smântână sau iaurt, iar deasupra presari leuşteanul tocat fin.
Ciorba de fasole cu crenvursti si smantana
Pofta buna!