Ciorba de fasole cu crenvursti si smantana

Printeaza

Ciorba de fasole cu crenvursti si smantana din: fasole, crenvurşti, corcoduşe verzi, smântână,  ceapă verde, leuştean, sare.

 

Ingrediente:

  • 500 g fasole
  • 500 g crenvurşti
  • 200 g corcoduşe verzi
  • 200 g smântână
  • 1 legătură ceapă verde
  • 1 legătură leuştean
  • sare

Mod de preparare:

Pui la fiert corcoduşele curăţate şi spălate, în 500 ml apă rece. Tai crenvurştii în felii subţiri. Cureţi ceapa, o speli şi o tai mărunt.

Pui la fiert apa cu sare, adaugi ceapa tăiată mărunt şi bobul şi le fierbi până ce bobul s-a înmuiat. Adaugi verdeaţa tocată mărunt şi zeama de corcoduşe.

La urmă, adaugi crenvurştii în supă şi laşi să mai dea un clocot. Dregi ciorba cu smântână sau iaurt, iar deasupra presari leuşteanul tocat fin.

 

Ciorba de fasole cu crenvursti si smantana

Ciorba_de_fasole_cu_crenvursti_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.