Chifle cu branza si chimen

Printeaza

Chifle cu branza si chimen din: oua, telemea desărată şi stoarsă bine sau caşcaval, unt, chimen.

 

Ingrediente: Chifle_cu_branza_si_chimen

  • 4 ouă
  • 250 g telemea desărată şi stoarsă bine sau caşcaval
  • 10 g unt
  • chimen

 

 

 

 

Mod de preparare:

Storci bine brânza şi o razi, apoi o ames­teci cu gălbenuşurile. Baţi albuşurile spumă şi le amesteci cu gălbenuşurile.

Adaugi în compoziţie şi chimenul pisat.

Tapetezi cu o hârtie de copt o formă unsă şi răstorni în ea compoziţia. Coci la foc potrivit.

Chiflele pot fi consumate în loc de pâine, peste cantitatea permisă pentru diabetici, cu roşii, cu salată de crudităţi sau cu ceapă verde.

Chifle cu branza si chimen

Chifle_cu_branza_si_chimen

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Chifle_cu_branza_si_svaiter

Chifle cu branza si svaiter

Chifle cu branza si svaiter din: drojdie, zahar, faina, svaiter, boia, unt, bicarbonat, branza, smantana, ketchup, sos de soia, rucola. Ingrediente: 1 cub de drojdie 1 priză de zahăr 1 lingură cub de supă concentrată 400 g făină 150 g şvaiţer ras 1 linguriţă boia de ardei dulce 50 g unt moale unt pentru tavă 1 […]

Chifle umplute cu sunca si telemea

Chifle umplute cu branza telemea

Chifle umplute cu branza telemea din: branza desarata, ou, unt, smantana, chifle, lapte, chimen. Ingrediente: 100 g brânză desărată un ou o lingură unt 2 linguri smântână 4 chifle 125 ml lapte chimen   Mod de preparare: Se taie chiflele în două, li şe scoate; miezul, se stropesc cu lapte şi se umplu cu pasta […]

 

Chifle cu seminte de marar

Chifle umplute cu sunca si branza

Chifle umplute cu sunca si branza din: chifle, telemea de vaca, ou, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 3 chifle 150 g telemea de vacă 1 ou 1 lingură smântână 70 g şuncă presată piper negru măcinat   Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac (care se păstrează) şi i se scoate miezul. Se […]

 

 

Chifle umplute cu ceapa si branza Guyere

Chifle umplute cu ceapa si branza Guyere

Chifle umplute cu ceapa si branza Guyere din: faina, drojdie, zahar, ulei, unt, ceapa, branza Gruyere, cimbru. Ingrediente: 500g de făină, plus extra pentru presărat 1 plic de 7g de drojdie uscată un praf de zahăr 2 linguri ulei de măsline 2 linguriţe un cub de unt 2 cepe, feliate subţire 140g de brânză Gruyere, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.