Chifle cu branza si svaiter din: drojdie, zahar, faina, svaiter, boia, unt, bicarbonat, branza, smantana, ketchup, sos de soia, rucola. Ingrediente: 1 cub de drojdie 1 priză de zahăr 1 lingură cub de supă concentrată 400 g făină 150 g şvaiţer ras 1 linguriţă boia de ardei dulce 50 g unt moale unt pentru tavă 1 […]
Chifle cu branza si chimen
PrinteazaChifle cu branza si chimen din: oua, telemea desărată şi stoarsă bine sau caşcaval, unt, chimen.
- 4 ouă
- 250 g telemea desărată şi stoarsă bine sau caşcaval
- 10 g unt
- chimen
Mod de preparare:
Storci bine brânza şi o razi, apoi o amesteci cu gălbenuşurile. Baţi albuşurile spumă şi le amesteci cu gălbenuşurile.
Adaugi în compoziţie şi chimenul pisat.
Tapetezi cu o hârtie de copt o formă unsă şi răstorni în ea compoziţia. Coci la foc potrivit.
Chiflele pot fi consumate în loc de pâine, peste cantitatea permisă pentru diabetici, cu roşii, cu salată de crudităţi sau cu ceapă verde.
Chifle cu branza si chimen
Pofta buna!
poate iti place si:
Chifle umplute cu branza telemea
Chifle umplute cu branza telemea din: branza desarata, ou, unt, smantana, chifle, lapte, chimen. Ingrediente: 100 g brânză desărată un ou o lingură unt 2 linguri smântână 4 chifle 125 ml lapte chimen Mod de preparare: Se taie chiflele în două, li şe scoate; miezul, se stropesc cu lapte şi se umplu cu pasta […]
Chifle umplute cu sunca si branza
Chifle umplute cu sunca si branza din: chifle, telemea de vaca, ou, smantana, sunca, piper. Ingrediente: 3 chifle 150 g telemea de vacă 1 ou 1 lingură smântână 70 g şuncă presată piper negru măcinat Mod de preparare: Fiecărei chifle i se taie un capac (care se păstrează) şi i se scoate miezul. Se […]
Chifle umplute cu ceapa si branza Guyere
Chifle umplute cu ceapa si branza Guyere din: faina, drojdie, zahar, ulei, unt, ceapa, branza Gruyere, cimbru. Ingrediente: 500g de făină, plus extra pentru presărat 1 plic de 7g de drojdie uscată un praf de zahăr 2 linguri ulei de măsline 2 linguriţe un cub de unt 2 cepe, feliate subţire 140g de brânză Gruyere, […]
Pofta buna!